---

Barnlägerdag och PLUS-läger

Äntligen blir det läger för barn igen. Lördagen den 30 oktober från kl 9 anordnas lägerdag för barn. Birgitte hälsar, tillsammans med sina duktiga medhjälpare, alla barn välkomna. Det blir som vanligt en dag med Jesus i centrum och fylld av lek och pyssel. Lägret slutar kl 15.

Dagarna efter, 31 oktober till 2 november, blir det PLUS, lägret för ungdomar i klass 7-8. Ett läger som fort blev fulltecknat av hugade lägerdeltagare. Det kommer som vanligt bli olika aktiviteter, deltagarna får höra och prata om Jesus och så klart träffa kompisar och ha kul. 

Om ni inte redan gjort det så skynda på med anmälan, den görs på www.strandhem.nu., det finns gott om plats på barnlägerdagen!

 

---

Arbetsdagar och efterlysning

Fredag och lördag den 29-30 oktober blir det arbetsdagar. Hoppas att många kan hjälpa till, det blir mycket arbete i trädgården (löv!). Tacksam om man meddelar i förväg till Jan-Anders (0705240835) eller direkt till Strandhem (043550077), gärna en vecka i förväg.

Vi har en stående efterlysning efter VOLONTÄRER. Ta kontakt med Tomas (043550077) om du kan tänka dig att hjälpa till med olika sysslor, regelbundet eller för tillfällig insats, allt är välkommet.

 

---

Go mad o möd mad o .......

Äntligen kan vi bjuda in till traditionella festmåltider. Först ut är KALKONMIDDAG den 12 november kl 12.30. Sen har vi redan börjat planera för JULBORD, det första blir lördagen den 4 december och sen fortsätter det på helgerna framåt. Vi tror att ni också längtat efter detta så vänta inte för länge med din anmälan, som du enkelt och säkrast gör på www.strandhem.nu.

 

---

Många gåvor

Kära Strandhemsvän, stort tack för att du troget och regelbundet förser Strandhem med gåvor, ibland stora och ibland lite mindre. Vi är så glada för dig och för din gåva! Hoppas att du fortsätter. Just nu håller vi på att summera räkenskaperna för tredje kvartalet. Strandhem går inte med vinst men det är, tack gode Gud, inte så illa som det kunde varit. Det som särskilt sticker ut är att posten Gåvor fortfarande är på en hög nivå, det är vi särskilt glada för. Så kära Strandhemsvän, “håll i och håll ut”.

 

---

Loppis o Auktion gick att genomföra

I höst har vi även kunnat genomföra Loppis & Auktion. Det var inget lätt beslut att fatta men så roligt och trevligt det var. Tack ni i vår loppiskommitté som under många år gjort det möjligt att genomföra detta. Så roligt det var att träffas, att få se varandra i ögonen, kanske till o med krama någon som man inte sett på länge! 

Ja tack alla som var med och bidrog till en härlig lördag där vi fick jobba tillsammans och glädjas över 140 000 kr som vi kunde kassera in när dagen avslutades.

---

Håll i och håll ut

Så återigen kan vi se även Gud “håller i och håller ut”, han fortsätter att ösa gåvor och välsignelser över Strandhem, verksamheten, personalen men också, och det tror vi är inte minst viktigt, över alla er som får möta Jesus här, på läger, bibeldag, lovsångskväll, bibelskola, missionsakademi...

 

Salig är den som inte följer de gudlösas råd,

som inte går in på syndares väg och sitter bland föraktare,

utan har sin glädje i Herrens undervisning

och begrundar hans ord både dag och natt.

Han är som ett träd, planterat vid vattenbäckar,

som bär sin frukt i rätt tid och vars löv inte vissnar.

Och allt han gör, det lyckas väl. Ps 1:1-3

---

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

 Septemberhälsning från oss på Strandhem genom Ingvar o Tomas

---