Daniel  Lyckander

Kursföreståndare och lärare

Daniel håller i lektionerna om Romarbrevet och undervisar i temaämnen. Han är teolog och har tidigare arbetat flera år för Credo – Sveriges evangeliska student och gymnasiströrelse. Daniel är en aktiv medlem i ELM i Örkelljunga och predikant i ELM.

@:  daniel.lyckander@strandhem.nu

tel: 0732-014670

”Jag längtar efter att fler ska få nås av och befästas i de goda nyheterna om Jesus Kristus.”

Jens Wallin

Lärare

Jens har en magisterexamen i teologi efter studier i Uppsala och Oxford. Han är predikant inom ELM. Jens är författare till en bibelkommentar och till läromedel i kristen tro. Han bor i Nyvång med fru och tre barn.

@: jens.wallin@strandhem.nu

Birgitte Olsen

Lärare och barnverksamhetsansvarig

Birgitte är utbildad socionom och har jobbat på Strandhem sedan 2015. Hon bor i Örkelljunga med sin familj och är en aktiv medlem i ELM Örkelljunga. 

@: birgitte.olsen@strandhem.nu

”Jag längtar efter att fler ska få ta emot Jesus och uppleva verklig frihet.”

 

Jakob Andersson

Lärare

Jakob har arbetat i den kristna ungdomsorganisationen ELU i många år och är predikant inom ELM. Utöver sin tjänst på Strandhem är han ansvarig för ELUs ledarutbildning på Glimåkra Folkhögskola.

@: jakob.andersson@strandhem.nu

”Jag brinner för att fler ska få upptäcka hur Bibeln har med våra liv att göra, att se hur Gud genom sitt ord kan förvandla och ge verklig glädje och frid.”

John Breneman

Själavårdslärare

John är själavårdare, han är teolog och har en doktor of ministry. John driver Kristna själavårdsinstitutet (KRIS). Han har arbetat under många år arbetet med samtal, andlig vägledning, äktenskapskurser och utbildat själavårdare. Han är bosatt i Gråbo utanför Göteborg.

@: john.breneman@strandhem.nu

”I mitt uppdrag som själavårdslärare vill jag framförallt ge våra elever verktyg för att kunna lära känna Gud och sig själva på ett djupare plan, bearbeta deras inre, växa i kristuslikhet och bli utrustade för att kunna hjälpa sina  medmänniskor genom själavårdssamtal.”

Gunilla Ludvigsson

Själavårdare

Gunilla är sjuksköterska och jobbar som kurator. Hon driver ett eget företag och är aktiv i organisationen Sisters International.

@: gunilla.ludvigsson@strandhem.nu

Benedikte Nilsson

Själavårdare

Benedikte arbetar som organisations- och ledarskapskonsult för xpand Sverige och har ett stort hjärta för mission och själavård.

@: benediktenilsson@gmail.com

Ann-Louise Håkansson

Själavårdare

Ann-Louise är socionom med många års erfarenhet av samtal.

@: helarelationer@gmail.com