Ansökan till läsåret 2020/2021

Välkommen att lämna in din ansökan!

Alla fält är obligatoriska.

Vid ansökan förväntar vi oss att man läst all information om kursen på hemsidan.

Såhär går antagningen till:

  • I det personliga brevet berättar du på ett ärligt sätt om dig själv, vilka behov du har som vi behöver ta hänsyn till och varför du vill gå kursen på Strandhem.
  • Skolan bekräftar inom en vecka via e-post att din ansökan kommit in. Vänligen kontakta oss om du inte fått respons på din ansökan inom 10 dagar.
  • En lärare på skolan kommer kontaktar dig och dina referenser via telefon och gör en kort intervju. Detta påbörjas i februari eller mars månad och pågår sedan fortlöpande.
  • Om du uppfyller grundkraven för antagning (läs här) och utifrån urvalskriterierna valts ut till att få en plats kommer vi meddela dig inom en månad från det att din ansökan kommit in. Om du uppfyller grundkraven men inte fått någon plats kommer du bli meddelad om det och du placeras på en reservlista. Om du inte uppfyller grundkraven och därmed får avslag på din ansöka kommer vi meddela dig det.
  • Beslut om antagning fattas av kursföreståndaren, Magnus Hagström. Om du inte blivit antagen och tycker att beslutet har fattats på fel grund kan du överklaga det till Glimåkra folkhögskolas rektor, Joakim HectorHär finns information om vad som gäller om man är missnöjd med sin folkhögskola.
  • När du mottagit ditt antagningsbesked kommer du bli uppmanad att bekräfta ditt intresse av kursen genom att sätta in en depositionsavgift till Strandhem på 500 kr inom 10 dagar. Dessa pengar är ett förskott på din rumshyra och måltidskostnader. Först när du betalat in pengarna är du registrerad på kursen. Om du väljer att hoppa av kursen efter detta betalas pengarna inte tillbaka.

 

Personuppgifter

Ditt namn

Ditt personnummer

Gatu- och postadress

Mobilnummer

Din epost

Genomgångna utbildningar

Övriga upplysningar (allergier, specialkost, sjukdom, diagnos, fysiska- psykiska- eller sociala funktionsvariationer o,dyl)

Referenser

Referens 1 - en vuxen person utanför familjen som känner dig väl, tex. pastor, ungdomsledare, lärare, arbetsgivare o.dyl. ej kompis.

Namn

Adress

Tel

Epost

Referens 2 - en vuxen person utanför familjen som känner dig väl, tex. pastor, ungdomsledare, lärare, arbetsgivare o.dyl. ej kompis.

Namn

Adress

Tel

Epost

Betyg

Bifoga betyg. Skanna ditt eller fotografera av ditt betyg med mobilkamera och bifoga filen. Om du ännu inte fått ditt avgångsbetyg från gymnasiet kan du använda höstterminens betyg. Bifoga även intyg/betyg från andra relevanta kurser som du gått.

Ladda upp

Personligt brev

Skriv några rader om dig själv och varför du söker.

Hur fick du reda på Strandhems Bibelskola?

Strandhems bibel- och lärjungaskola

Kontakta oss

Strandhems Bibel- & lärjungaskola

kursföreståndare Magnus Hagström

Tel: 0435-51477, 0704-36 33 39

Email: bibelskolan@strandhem.nu

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga