Som gjort för församlingsgemenskap

Strandhem byggdes med visioner att människor i alla åldrar och bakgrunder skull kunna mötas för att fördjupas i relation med varandra och Gud.

Därför finns här en gudstjänstlokal för 100 personer som kan utökas med angränsande matsal som ger utrymme till ytterligare 50 personer. Matsalen erbjuder goda möjligheter för härliga bordssamtal med sjöutsikt och mat från vårt erkänt duktiga kök.

Här finns också ett mindre kapell för 40 personer, samtalsrum, gemytliga umgängeslokaler, bibliotek, grupprum, idrottshall, klassrum för till exempel barnsamlingar och inte minst en fantastisk utomhusmiljö för lek, idrott och promenader.

Från och med sommaren 2015 kan vi erbjuda upp till 48 bäddar fördelade på 12 rum. Det kommer också finnas två nya klassrum med 55 respektive 30 platser. Under 2016 färdigställs ytterligare boende att erbjuda.

Gården är väl anpassad för barnläger, konfirmationsläger och läger eller dagar för alla åldrar. Grillplats, idrottshall, bastu och bad i sjön står till förfogande.  Boendet kan kompletteras med husvagnsplatser och sovplatser i klassrumsgolv.

Det är populärt att kombinera församlingshelgen med gemenskapsaktiviteter. Det finns gott om idrottshallar, simhall, bowling, sommarrodel och skidåkning i närheten som vi gärna tipsar om.

Information och bokning