Som gjort för församlingsgemenskap

Strandhem byggdes med visioner att människor i alla åldrar och bakgrunder skull kunna mötas för att fördjupas i relation med varandra och Gud.

Därför finns här en gudstjänstlokal för 100 personer som kan utökas med angränsande matsal som ger utrymme till ytterligare 50 personer. Matsalen erbjuder goda möjligheter för härliga bordssamtal med sjöutsikt och mat från vårt erkänt duktiga kök.

Här finns också ett mindre kapell för 40 personer, samtalsrum, gemytliga umgängeslokaler, bibliotek, grupprum, gymnastiksal, klassrum för till exempel barnsamlingar och inte minst en fantastisk utomhusmiljö för lek, idrott och promenader.

Vi erbjuder 87 bäddar fördelade på 25 rum. Dessutom finns enklare boende i rum med toalett och dusch i korridor. Det finnas två konferensrum med 55 respektive 30 platser.

Gården är väl anpassad för barnläger, konfirmationsläger och läger eller dagar för alla åldrar. Grillplats, gymnastiksal, bastu och bad i sjön står till förfogande.  Boendet kan kompletteras med husvagnsplatser och sovplatser på klassrumsgolv.

Det är populärt att kombinera församlingshelgen med gemenskapsaktiviteter. Det finns gott om idrottshallar, simhall, bowling, sommarrodel och skidåkning i närheten som vi gärna tipsar om.

Information och bokning