---

En resa i relation till Gud

Det var många glädjetårar och gripande vittnesbörd om vad året fått betyda när deltagarna på Strandhems bibel- och lärjungaskola 18-19 avslutade terminen. Johanna Ekström, Hässleholm, beskrev året som en resa i relation till Gud. Läs mer om Johannas upplevelse av året här.

---

Nöjda gäster

Förra veckan var roddlandslaget på Strandhem (och i Hjälmsjön förstås!). Och denna vecka gästas vi av en klubb med ungdomar. Härligt med nöjda gäster! "Vi har redan bokat nästa år!", sa en av ledarna.

---

Cabriolet i potten

Nu är det möjligt att delta i Strandhems sommarlotteri 2019. Första priset är den läckra Mercedes Cabrioleten på bilden. Lotterna kostar 500 kr. Mer information om hur du kan delta i lotteriet ser du här.

---

Konfaläger pågår

Konfirmationslägret är i full gång. Be för våra 23 konfirmander och deras lärare och fritidsledare; att tron får växa och om en trygg gemenskap. Lägret avslutas med konfirmation 12 juli.

 

---

Full fart och återhämtning

Efter konfirmationslägret blir det bland annat två barnläger och Puls. Det är full fart på gården och samtidigt är det semestertider för de anställda. Höstens program börjar ta form, några av programpunkterna finns i kalendern på hemsidan.

 

---

Tack för era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Du sänder din Ande, då skapas de och du förnyar jordens ansikte. Må HERRENS härlighet bestå för evigt! Må HERREN glädja sig över sina verk.

Ps 104:30-31

 

Varma junihälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---