---

Barnläger är riktigt kul!

Sportlovslägret blev en härlig upplevelse för de 40 deltagarna. Tack till alla härliga ledare som gjorde detta möjligt.

Lördag 24 mars finns det nästa möjlighet när vi anordnar barnlägerdag. Info och anmälan kan göras här.

Sommarens barnläger går av stapeln i vecka 29 och 30. 

---

Påsk är högtid på Strandhem

Välkommen till skärtorsdagsmässa 29 mars kl 18 som leds av Lars-Åke Nilsson. 

Påskafton firar vi tillsammans i alla åldrar 31 mars kl 14:30–21:00. Det blir en eftermiddag och kväll fylld av undervisning, lek, gemenskap, aktiviteter, sång (tillsammans med Kerstin och Erik Högstrand) och god mat från Strandhems kök. Godisäggen reserveras för dem under 15 år. Värdar: Erik och Maggan Andersson. Anmäl dig här.

 

---

Apologetikdagar

 25-26 april har vi apologetikdagar med Stefan Gustavsson

Stefans vision är att bygga en apologetisk kultur i svenska kyrkor. Apologetik handlar om försvar för den kristna tron och med sin tydliga framställningsform lyckas Stefan utmana och utrusta sina åhörare till att med frimodighet bekänna sin tro och arbetar för att fler ska få möta Jesus. Läs mer om programmet här.

 

---

Tillsammans gör vi vackert inför våren

Välkommen till arbetsdagar 27-28 oktober.

Det finns alltid mycket arbete på gården, särskilt nu när våren kommer. Både byggnader och park behöver underhållas och uppgifterna är flera än vad vi själva hinner med. Dagen kommer innehåller uppgifter som passar för alla oavsett kunskaper.

KL 8-16 eller så många timmar som passar för dig.  

Anmälan till: vaktmastare@strandhem.nu eller vaktmästartelefonen 0720643808. Du får gärna berättar vad du helst vill arbeta med, så kan vi i förväg sätta ihop arbetsgrupper. Vi bjuder givetvis på mat. 

---

"Det är något speciellt med er på Strandhem"

I över 15 år har en vi haft besök av glada skidåkande stockholmsungdomar på deras väg hem från Alperna. Gymnastikdirektör Johan von Gerber är alltid reseledare och varje gång stannar de hos oss för att äta helt vanlig spaghetti och köttfärsås.

I år sa han: "I bussen är det alltid fullt liv men när man kommer in på Strandhem kommer en helt annan atmosfär över gruppen och efteråt säger de att maten hos er var den bästa på hela resan." Tomas tackade för komplimangen och berättade att vi varje förmiddag ber för våra gäster och så även för dem. "Ja, det är något helt speciellt med er på Strandhem. Vi kommer gärna tillbaka många fler gånger", svarade Johan. 

---

Vill du bidra?

I vår drar Strandhems styrelse igång en informationskampanj om vad som skapar förutsättningarna för verksamheten på Strandhem. Det är ett Guds under att så mycket kan bäras av så få - och att vinsten är så hög i förhållande till insatsen. Läs mer i denna folder.

Dina gåva till Strandhem är varmt välkommen och kommer användas på bästa sätt för att Jesus ska bli känd och Guds ord predikas för barn, unga och äldre. 

PlusGiro: 36 98 24-8
BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---