När

5/3 - 9/3    
Hela dagen

Bokningar

Bokning stängd

Event Type

Apostlagärningarna: Guds gärningar och våra

(Anmälan görs längst ner under denna information)

Välkommen till Seniorakademin – en kurs för dig som är i ålderskategorin 50+ och vill gå bibelskola en vecka tillsammans med Strandhems bibelskolas elever.

Berättelserna om allt det som händer runt om apostlarna i det första århundradet fascinerar och berör. Det är inte alltid självklart vad ett liv som Jesus efterföljare innebär men med Andens ledning, apostlarnas ledning och djupstudier av gamla testamentet byggs en internationell kyrka upp som överskrider alla tänkbara hinder och rädslor. Händelserna som är nedtecknade av evangelisten Lukas i Apostlagärningarna är inte bara ett historiskt dokument utan också en hälsning till formandet av våra liv. I dessa berättelser kommer löftena oss nära om räddningen som sträcker sig ut till alla länder, folk och kulturer genom alla tider. Samma Guds Heliga Ande kan och vill verka i våra liv.

Programblad med mer information finns här

Lärare

Gästlärare denna vecka är John Brenman, Eskil Hofverberg, Stefan Johansson och Owe Johansson.

Lokaler och övernattning

Undervisningen sker i Sjökronas sal som är en mycket bra föreläsningssal och utrustad med hörslinga. Dessutom kan erbjuder vi logement med hög standard och egen toalett på rummen. Givetvis kan man välja att bo hemma men vi rekommenderar varmt att många väljer helpensionsalternativet. Alla deltagare deltar under måltiderna som är en viktig del i gemenskapen. Dessutom anordnas morgonbön och aftonbön och några kvällsaktiviteter för alla som vill vara med.

Priser

Kursavgift: 600 kr. (Om man har svag ekonomi kan vi göra avdrag på denna kostnad)

Deltagare med eget boende betalar för förmiddagsfika, middag och eftermiddagsfika måndag till fredag: 850 kr+ kursavgift

Deltagare som önskar övernattning och helpension: frukost, förmiddagsfika, middag, eftermiddagsfika, kvällsmat och kvällskaffe, måndag kl. 8.30 till fredag kl. 16.00: 2300 kr+ kursavgift

Ansök före 15 februari eller så länge det finns plats. Kursen har 25 platser.

Eftersom samtal och relationer är det unika och den stora vinsten med Seniorakademin önskar vi att deltagarna finns med under hela veckan. Om man har för avsikt att inte delta alla fem dagarna ber vi er meddela det i samband med anmälningen. Vi förbehåller oss rätten att ge de begränsade platserna till deltagare med avsikt att delta fullt ut.

Kursansvarig: Daniel Engelbrekt, e-post: daniel.engelbrekt@strandhem.nu , Tel: 0435-51477, 0709-239308

Bokningar

Detta evenemang är fullbokat.