Seniorakademin - fullbokad

När

5/10 - 9/10    
Hela dagen

Bokningar

Bokning stängd

Event Type

”Kristendomens judiska rötter” Talare: bland annat Anders Sjöberg!

5-9 oktober

Seniorakademin är en vecka när Strandhems bibelskola öppnar dörrarna för de som längtar efter att få gå bibelskola och är i åldern 50+. Det brukar vara fantastiska veckor när generationer möts och tillsammans får möjlighet att i undervisning och samtal söka sig in i Guds Ord och Jesus närhet.

Denna vecka har temat Kristendomens judiska rötter. Under två heldagar kommer Anders Sjöberg undervisa och en dag gör vi utflykt till bland annat synagogan i Malmö. Ett mer detaljerat program kommer i början av september men redan nu kan man anmäla sig via formulär nedan.

Veckan är en del i bibelskoleklassens teoretiska förberedelse inför årets missionsresa som går till Israel i november månad. Kursen är dock helt öppen och upplagd för att även den som inte besökt Israel ska kunna delta. Inga förkunskaper krävs.

Nya förutsättningar och fördjupat upplägg

Med de nybyggda husen öppnar sig nya möjligheter. Samlingarna kommer hållas i Sjökronas sal och därmed kan vi ta emot fler seniordeltagare än tidigare (upp till 30 stycken). Dessutom kan vi nu erbjuda logement med hög standard och egen toalett på rummen. Därför lägger vi upp kursen mer som ett läger och erbjuda fler kvällsaktiviteter än tidigare för gemenskap och fördjupning. Varje morgon och kväll arrangeras gemensamma andakter. Givetvis kan man även fortsatt välja att bo hemma men vi rekommenderar varmt att många väljer helpensionsalternativet.

Eftersom samtal och relationer är det unika och den stora vinsten med Seniorakademin önskar vi att deltagarna finns med under hela veckan. Om man har för avsikt att inte delta alla fem dagarna ber vi er meddela det i förväg. Vi förbehåller oss rätten att ge de begränsade platserna till deltagare med avsikt att delta fullt ut.

Kursansvarig: Daniel Engelbrekt

Priser

Kursavgiften som avser kostnader för bussutflykt och lärarlöner är valfri. 600 kr.

Deltager med eget boende betalar för förmiddagsfika, middag och eftermiddagsfika måndag till fredag. 800 kr (I bokningspris nedan är kursavgiften inbakad)

Deltager som önskar övernattning i våra nybyggda logement och helpension: frukost, förmiddagsfika, middag, eftermiddagsfika, kvällsmat och kvällskaffe, måndag kl. 8.30 till fredag kl. 15.00: 2300 kr (I boknings nedan är kursavgift inbakad)

Ansökan före 27 september

Bokningar

Detta evenemang är fullbokat.