När

29/12 - 1/1    
Hela dagen

Event Type

Välkommen till nyårsläger på Strandhem 29 dec – 1 jan!

Kristen 2017 – 17 tips till en kristen!

Att vara kristen är att leva i tro på Jesus. På grund av honom får vi vara Guds barn. Det är därför egentligen rätt enkelt att bli kristen – det är bara att ta emot och lita på det han som han har gjort. Men att leva som kristen kan vara lite klurigare. En kristen vill ju följa Jesus, men det är inte alltid så lätt att veta hur han vill att vi ska tänka och göra och tycka och säga och bete oss… Därför vill vi detta nyårsläger, när 2016 ska bli 2017, stanna upp inför 17 tips till en kristen. Konkreta tips som kan hjälpa dig att vara en kristen… i skolan, där hemma, i församlingen, i relationen med Gud, framför skärmen, inför framtiden, inför utmaningar, i vår tid, i relationer… och så vidare. Vi hoppas och tror att dessa dagar kommer ge konkret hjälp för den som vill vara kristen 2017!

Ladda för fina dagar på Strandhem! Talare blir Sofia Mattsson, Oskar Wikdahl, Malin Johanneryd, Anders Ek, Jakob Andersson med flera. Och så är ju så klart alla ELUs ungdomsledare med. Dessutom blir det härlig gemenskap med gamla och nya vänner, idrott, tävlingar och såklart en sprakande nyårsfest! Dra med dig dina vänner och kom!

Praktisk info

För? Alla födda 2001 eller tidigare
När? 29 dec – 1 jan. Kl. 18 på torsdagen serveras middag, kom i god tid innan det. Lägret är slut ca kl. 14 på söndagen.
Pris? 700 kr fram till den 4 dec. Därefter kostar lägret 900 kr. (Hör av dig om du har svårt att få ihop pengar. Det finns folk som vill hjälpa ungdomar att åka på läger!) Betala gärna i förväg till Strandhems PlusGiro, 36 98 24 – 8. Sätt isåfall betalningsdag till den 28 december,
Var? Missionsgården Strandhem, Örkelljunga. Smålandsv. 48.
Övrigt? Ta med lakan, handduk och sånt samt bibel och anteckningsgrejor. Ta också med kläder och skor som man kan vara ute och röra på sig i. Ta också med idrottskläder om du vill idrotta. Dessutom kommer vi ta upp en kollekt till fyrverkeri – så ta med pengar om du vill!
Anmälan? Anmäl sker på elungdom.se . Anmäl dig senast 11 dec, men gör det i hellre i god tid, så blir det billigare för dig och dessutom kan det bli fullt innan dess!
Frågor? Kontakta jakob.andersson@elungdom.se eller 0737275681 om du undrar något.

Varmt välkomna!