Loppmarknad och kvalitetsauktion, FRAMFLYTTAD till hösten!

När

2/5    
09:30 - 13:30

Event Type

Tyvärr måste vi på grund av det rådande läget med coronaviruset, flytta fram vår traditionella loppmarknad till en helg i höst. Just nu finns inte något datum beslutat, men så fort vi har en datum då loppmarknaden ska gå av stapeln återkommer vi!

Som traditionen bjuder så är det loppmarknad på Strandhem första lördagen i maj. Strandhems loppis och auktion har blivit känt för att vara en väl arrangerad fyndplats – och så är det även i år. Här finns möbler, husgeråd, textilier, tavlor, böcker, leksaker, väskor, lampor och mycket mycket mer. Vår loppis har en mycket hög ambitionsnivå. Många frivilligarbetare sorterar, rengör och provar sakerna och kan därmed intyga att försäljningen håller mycket hög kvalitet.

Lördagen 2 maj

Loppmarknaden öppnar kl 9.30.

Kvalitetsauktionen startar kl. 10.30

På plats finns också försäljning av mat, korv, glass, godis, bröd och blommor, allt under god stämning. Lunch serveras från kl 11.30  i huvudbyggnaden.

Under veckan får man gärna komma och lämna saker till försäljning. Under fredag fram till kl. 14 är den lämpligaste tiden att ta emot saker. Rensa i källare och förråd och låt det komma andra till användning.