Föräldraseminarium

Datum/Tid
Datum: 2017-07-10
Tid: 10:30 - 12:00


Hur blir vår kristna tro relevant i vår familj och för våra barn?

Föräldraseminarium genom diskussion tillsammans med Bodil Månsson från Ängelholm som är specialpedagog och fyrabarnsmamma med utflugna barn.

Måndag 10 juli kl. 10.30-12 på Strandhem

Barns tro på Gud kan vara härligt befriande men också svart-vit och svårsmält. De ställer ärliga och ofta svåra frågor. Som förälder kan det vara svårt att veta hur man kan samtala om den kristna tron med sina barn. Ibland känns Bibelns berättelser som sagor. Våra livspussel och omgivningens avståndstagande från kristen tro utmanar oss när vi önskar att våra barn ska få en trygg och frimodig relation till Jesus.

Detta seminarium riktar sig till alla föräldrar som vill ha stöd och delta i samtal kring dessa ämnen. Tidpunkten är förlagd till uppstarten av ett av sommarens barnläger men vänder sig till alla föräldrar och barnledare, oavsett om man har barn på läger eller inte. Seminariet är i stora salen i Strandhems huvudbyggnad och startar direkt efter barnlägrets inledning.

Seminariet är gratis men vi ser gärna att man anmäler intresse att komma, men det är inte nödvändigt med föranmälan. Man får gärna stanna kvar för att fortsätta samtalen och äta middag tillsammans kl 12 – (Anmälan behövs).

Bokning

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kontakta oss

Email: info@strandhem.nu

Tel: 0435-500 77

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga