När

17/7 - 20/7    
Hela dagen

Bokningar

Bokning stängd

Event Type

Välkommen till sommarens barnläger.

Här får man lära sig mer om bibeln och Jesus men också leka, lära känna nya kompisar, sova över, bada, äta god mat och köpa glass. Allt sker med ledare som älskar barn – och Jesus!

Ta med egna lakan, handduk, badkläder och kläder som passar bra för fritidsaktivitet. På lägret kommer det säljas glass vid vissa tillfällen samt möjlighet att köpa böcker, pennor och en del andra småsaker i Strandhems bokhandel.

Årskurs F-2: Måndag till tisdag

Incheckningen öppnar kl 9:30, lägret börjar med en samling för både barn och föräldrar kl 10:00. Lägret avslutas kl 16:00 med en samling dit både barn och föräldrar är välkomna.

Årskurs 3-5: Måndag till torsdag

Incheckningen öppnar kl 9:30, lägret börjar med en samling för både barn och föräldrar kl 10:00. Lägret avslutas kl 16:00 med en samling dit både barn och föräldrar är välkomna.

OBS!

I rutan ”kommentar” i anmälningen vill vi att ni uppger om ert barn kan simma 200 meter och får bada på djupt vatten i ledares sällskap.

I samma ruta är det bra om ni beskriver ert barns särskilda behov, eventuell diagnos, särskild erfarenhet från tidigare läger osv. Det är positivt att ledarna vet detta innan lägret börjar. 

Bokningar

Detta evenemang är fullbokat.