När

27/10 - 28/10    
Hela dagen

VÄLKOMMEN TILL ARBETSDAGAR!

Tillsammans hinner vi mer – tillsammans blir det roligare! Därför vill vi bjuda in till arbetsdagarna den 27-28 oktober.

Det finns mycket arbete på missionsgården också när hösten kommer. Både byggnader och park behöver underhållas och det är ofta så att uppgifterna är flera än vad vi själva hinner med. Vår strävan är ju att det alltid ska vara snyggt och i ordning för alla de gäster som kommer hit.
Framförallt är det mycket arbete i parken och många fönster som behöver putsas.

 

Vi vet att det finns många kompetenta människor ute i ELM-föreningarna som har ett hjärta för Strandhem. Tillsammans med oss som jobbar här kommer din insats att betyda mycket.

Med ”kompetenta” menar vi att här finns uppgifter för alla oavsett om du känner dig mer eller mindre kunnig.

 

Vi börjar arbetsdagarna kl. 08.00 och slutar senast kl. 16.00. Kan du endast vissa timmar de dagarna så är det inget problem – kom när du kan. Strandhem bjuder på mat och dryck. Skulle någon önska övernattning så går det också att ordna.

För att underlätta planeringen, beställa mat i köket och göra dagarna effektiva vill vi att du anmäler dig via mail vaktmastare@strandhem.nu eller telefon 0707-327022. Vi vill gärna att du också berättar vad du helst vill arbeta med, så kan vi i förväg sätta ihop arbetsgrupper.

 

HJÄLPA TILL REGELBUNDET?

Hjälp är alltid välkommet även om det inte passar för dig vid detta tillfälle. Har du någon eller några dagar, kanske en viss veckodag, som du vill hjälpa till på Strandhem så tveka inte att höra av dig.

 

VARA MED PÅ EN KONTAKTLISTA?

Att stå med på en kontaktlista är ett annat sätt att hjälpa till på Strandhem. Det är väldigt bra för oss att ha en sådan lista med personalresurser att tillgå. I listan antecknar vi vad du trivs bäst med att göra, t.ex. bygg, cykelreparation, trädgårdsarbete, vatten/avlopp, målning, lokalvård.

Hör gärna av dig om du kan tänka dig att vara med på en sådan lista. Då kan vi ringa och fråga om hjälp utifrån olika behov och projekt som dyker upp.

 

Du är mycket välkommen att dela glädjen i att jobba tillsammans med oss på Strandhem!

 

Vaktmästeriet och tekniska kommittén genom

Lennart Johansson

Johan Lind