Hur vi hanterar din data

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress och epostadress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna erbjuda bokning av aktiviteter, skicka ut nyhetsbrev från strandhem.nu och söka bidrag för verksamhetens finansiering.

Vi har fått dina uppgifter relaterade till bokningar från de olika evenemangens bokningsformulär. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas så länge vi använder nuvarande bokningssystem.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas inte med någon utomstående aktör. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag eller för att söka verksamhetsbidrag för att finansiera verksamheten. Vi kommer inte att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är Daniel Engelbrekt. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@strandhem.nu. Du når vårt dataskyddsombud på daniel.lyckander@strandhem.nu. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Kontakta oss

Email: info@strandhem.nu

Tel: 0435-500 77

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga