Uppmaning till gamla bibelskolelever att bli möjliggörare: Möblera för nya klasser!

Över 550 elever har gått på Strandhems bibelskola genom åren. Till hösten börjar en ny klass – och denna gång i helt nybyggda klassrum. Nu ber vi gamla elever om hjälp för att ta emot de nya och fortsätta vara en bibelskola som förändrar liv genom samtal och undervisning i Bibelns stora skattar. Till detta behövs klassrumsmöbler.

Vi uppmanar tidigare elever att sponsra med bord för 1200 kr, stolar för 800 kr eller halva stolar för 400 kr. Antalet är frivilligt. De kan få bli möjliggörarna för kommande års bibelskola, läger, föreläsningar, seniorakademi och konferenser. Märk din gåva med ditt namn och antal stolar respektive bord när du skänker din gåva via Strandhems Plusgiro: 36 98 24-8.

De tomma klassrummen kommer möblers med både återanvända och nyinköpta möbler för att de ska bli funktionella och trevliga. På önskelistan står 30 nya bord till Sjökronas sal. 100 sittvänliga, hållbara och stapelbara stolar. En ny whiteboard. Ljudanläggningar med hörselslinga, projektorer och projektorduk för dagens undervisningsstandard. Detta kommer kosta cirka 200 000 kr.

Om 200 av våra 550 tidigare elever väljer att bidra med en stol eller ett bord kan vi nå målet. Om det blir pengar över kan det dessutom bli inredning i köket, mörkläggningsgardiner, lamparmaturer osv. Insamlingen pågår fram till 30 juni.

Kontakta oss

Email: info@strandhem.nu

Tel: 0435-500 77

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.