Tack för generositeten vid sommarens bygginsamlingar!

I september avslutades insamlingskampanjen som gick under namnet ”hjälp oss komma i mål”. Gåvorna var uppdelade i 5000 kr och 10 000 kr gåvor och var en del av ett lotteri med en stugvecka i Kläppen och  restaurangbesök som vinster. På så vis kom 800 000 kr in till Strandhems nybyggnationer. Vi är djupt tacksamma för all generositet.

Vinnare av en stugvecka i Kläppen blev Hanna-Greta och Per Nilsson i Ekeby. Anmari och Stefan Ekström från Kristianstad vann en middag på restaurang Sillen och Makrillen i Helsingborg.

I början av sommaren lanserade vi ett insamlingsprojekt som vände sig till alla tidigare bibelskoleelever. Vi bad dem möblera de nya klassrummen Sjökronas sal och Kornelius klassrum. Eleverna bidrog med 35,5 stolar och 10 bord, dvs. 40 000 kr. Stort tack för att ni som tidigare gått bibelskola har velat göra det möjligt för nya elever att sitta bekvämt i klassrummen.

Den totala summan av insamlade medel till bygget är just nu ca 8 miljoner kronor. Därtill tillkommer lån från privatpersoner och på bank. Vi kommer fortsätta vädja till den generositet som vi redan fått se så stor välsignelse av för att kunna betala av skulder – och, inte minst, kunna driva den verksamhet vidare som ska fylla lokalerna med människor och Jesusmöten. Den rekordstora auktionen i början av oktober som inbringade 156 000 kr var en fantastisk uppmuntran till det vi brinner för allra mest – alltså att bibelskola, barn- och ungdomsläger, konfirmandläger, bibeldagar, Seniorakademi, körer, gästverksamhet och en rad kurser ska kunna fortsätta och hålla ett fokus på att Jesus blir känd och människor väl omhändertagna.

Kontakta oss

Email: info@strandhem.nu

Tel: 0435-500 77

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.