Under de senaste åren har vi haft behov av extra lärare på bibelskolan som kan täcka upp för ordinarie lärares sjukdom och föräldraledighet. Anders Ek och Andreas Giselsson har gjort fantastiska insatser. Nu står det klart att det framöver kommer bli Owe Johansson, pensionerad kyrkoherde i Kinna.  Vi är djupt tacksamma att få del av den kunskap och värme som Owe sprider omkring sig.

Redan under hösten 2015 var Owe reseledare för bibelskolans missionsresa till Israel. Från och med hösten kommer han att vara på Strandhem ungefär en dag i veckan och dessutom följa med på missionsresan på nytt.

Owe jobbade redan som ung för SESG, som idag heter Credo, och har trots kyrkoherdetjänst aldrig släppt bandet och engagemanget för Credo. Under många år har han varit huvudledare och fullt ut engagerad i Ungdoms-Oas sommarläger och känner åtskilliga unga kristna som kan vittna om hur hans undervisning talat in i deras liv. Owe har varit en mycket uppskattad och återkommande talare i många ELM-arrangemang.

Söktrycket till skolan är högt även detta år men vi ber att Gud ska skapa förutsättningar för utökning och fler elever. Vi välkomnar därför fler att skicka in sin ansökan så fort som möjligt.

Vi uppmanar också alla att omsluta Owe och bibelskolan i böner och omtanke.

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.