Nytt loppisrekord

Solen sken i kapp med köplusten på lördagens loppmarknad. Många fina varor hade kommit in till både loppis och auktionen. Dessutom valde inte mindre än 267 personer att äta middag på Strandhem. När alla intäkter räknats samman blev inkommen summa 203 220 kr. Det är rekord med god marginal. Den tidigare högsta summan låg på 189 000 kr.

Från Strandhems sida fylls vi av tacksamhet och ödmjukhet. Vi är glada för att så många besökte Strandhem och samtidigt fick möjlighet att komma nära de nybyggda husen som vi gärna visar upp. Vi är djupt tacksamma till alla volontärer som i detalj förbereder loppmarknaden och genomför den med bästa resultat. Vi är stolta över att ännu ett år ha en loppmarknad med sådan kvalité att det för varje år lockar fler besökare.

Detta ger oss nytt mod att fortsätta verksamheten. Om en månad har bibelskolan avslutning och sedan drar den intensiva sommaren igång med konfirmationsläger, barnläger, Puls-läger och inte minst ELM-Syds stora sommarmöte. Det finns alltså många anledningar att återkomma till Strandhem de närmsta månaderna. Alltid välkomna!

Kontakta oss

Email: info@strandhem.nu

Tel: 0435-500 77

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.