“Utbildningen gav mig det jag längtade efter, en fördjupad förståelse av Bibeln genom insiktsfull undervisning, skickliga föreläsare, meningsfulla uppgifter & härliga kurskamrater.”

Gunilla

“På Missionsakademin har jag fått fördjupade bibelkunskaper men också en miljö för att reflektera på ett djupare plan över mission i Sverige och dess möjligheter och utmaningar. Det jag lärt mig har jag direkt kunnat tillämpa i min vardag och tjänst och jag känner att det redan blivit till glädje för mig och andra.”

Daniel

”Jag heter Daniel och studerar på Missionsakademin. Jag har under flera år fått möjligheten att tjäna i flera olika församlingar och har burit på en längtan att fördjupa mig ännu mer i bibeln. Upplägget för studierna och den sköna miljön här på strandhem gjorde att jag sökte hit och förväntningarna på undervisningen jag hade har infriats. Jag har blivit väl mött här och kan rekommendera dig som vill utvecklas i ditt ledarskap och fördjupa dig i bibeln att söka till Missionsakademin.”

Daniel

”Att studera teologi mitt i livet är en fantastisk möjlighet. Tack vare upplägget med distansstudier behöver inte hela livet sättas på paus under studietiden. På strandhem träffas vi och rustas för att sedan direkt kunna applicera dessa kunskaper i vår församling, vårt arbete och vår vardag.”

Emma

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.