Många sökande till höstens bibelskola – men några till kan nog få plats!

Under våren har många skickat in sin ansökan till Strandhems Bibel- och lärjungaskola. Vi ser fram emot hösten med alla spännande samtal, bibelfördjupning, Jesusmöte, ärliga reflektioner kring livets frågor och dessutom en lång missionsresa.

Läs mer om bibelskolan här på hemsidan – och skicka in din ansökan även om ordinarie ansökningstid gått ut. Kanske kan vi få plats med några till.

Årets elever berättar

”Under min tid på Strandhem har jag fått umgås mer med Gud än vad jag tidigare har gjort. Vid flera tillfällen har Gud visat saker för mig som har förändrat mitt liv. Vid många av dessa tillfällen har det varit så omvälvande för mig att det känns som att hela mitt liv bytt riktning och att jag har blivit räddad. Mitt år på Strandhem har fått vara den viktigaste tiden i mitt liv, för här har jag och Gud fått finna varandra på nytt hela tiden. Jag tackar Gud för att jag har fått komma hit!”

Benjamin Löfström, Göteborg

”Jag började på Strandhems med en längtan om att få växa i tro, växa närmre Gud och växa som person. Gud har förvånat mig under året. Genom själavården, undervisningen, missionsresan och gemenskapen har han gjort så mycket i mig. Det har både varit jobbigt och underbart, men framförallt har det varit avgörande för resten av mitt liv. Mitt liv har fått en ny inriktning. Jag är så tacksam över vad året på Strandhem har fått betyda och att jag varje dag får se hur också mina klasskompisar växer i tro, överlåtelse, frimodighet, kärlek och missionsiver.”

Josefin Erlansson, Lomma

Kontakta oss

Email: info@strandhem.nu

Tel: 0435-500 77

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.