• februari 23, 2015

Lediga tjänster på Strandhem

Var med och forma vårt framtida Strandhem

Vi söker er som älskar människor och vill jobba på en kristen missionsgård i en underbar miljö där väldigt många olika människor rör sig och ska känna sig välkomna. Strandhem står i förnyelsefas med stora nybyggnationer, växande verksamhetsområden och större efterfrågan och behöver därför dig som är glad och kreativitet och vill bli en del av gårdens arbetslag.

Bibelskollärare och medarbetare (70-100%)

I bibelskolan ingår arbetsuppgifter som själavårdssamtal, lärjungaträning och ledarskap på missionsresa i utlandet. Tjänsten kan också omfatta planering för barnverksamhet, marknadsföring och gästverksamhet vid vissa helger. Du som söker tjänsten behöver leva med Jesus, älska människor och ha en bred bibelkunskap och förmåga att dela det med andra. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Skolans verksamhet präglas av att Guds Ord är vår auktoritet, Jesusglädje, själavårdsfokus och har sina rötter i evangelisk luthersk bekännelse. Ansökan innan 30 april. Tillträde i augusti när nuvarande lärare går vidare till annan kristen lärartjänst.

Gårdskarl/gårdskvinna (80-100%)

Du som kan ha överblick över byggnader, teknik och miljö. I din uppgift ingår att bygga nätverk för ideella insatser och handleda såväl frivilliga som anställda medarbetare till att sköta en vacker anläggning på ett sätt som ger våra gäster god service. Du behöver vara en god arbetsledare, kunna arbeta på ett flexibelt sätt och se och tillmötesgå människors behov. Gästverksamhet kan ingå i tjänsten. Tillträde under hösten vid nuvarande vaktmästares pensionering.

Kock (60-70%)

När verksamheten växer vill vi fortsatt servera god mat och erbjuda den trivsel och service som Strandhem blivit känt för. Du som söker bör ha relevant utbildning. Du förväntas kunna planera, tillaga och servera våra gäster både traditionella rätter och nytänkande.  Du behöver ha lätt för att samarbeta med både frivilliga såväl som anställda medarbetare. I tjänsten ingår helg och kvällsarbete. Tillträde omgående.

Kontakt: Gårdsföreståndare Tomas Nilsson, 0435-50077, info@strandhem.nu