• december 21, 2018

Lediga tjänster i vaktmästeri och kök

Både vår vaktmästare Erik och kock Matteus har beslutat sig för att gå vidare i andra arbetsuppgifter och studier. Det innebär att vi måste fylla upp deras platser med nya medarbetare. Därför söker vi dig som vill jobba på en kristen kursgård med varierande och spännande arbetsuppgifter.

Vaktmästare (80-100%)

Vi söker dig som kan ha överblick över byggnader, teknik och miljö. I din uppgift ingår att bygga nätverk för ideella insatser och handleda såväl frivilliga som anställda medarbetare till att sköta en vacker anläggning på ett sätt som ger våra gäster god service. Du behöver vara en god arbetsledare, kunna arbeta på ett flexibelt sätt, samt se och tillmötesgå människors behov. Tillträde under våren 2019

Kock, kokerska (50 – 80 %)

Till vårt moderna och ändamålsenliga kök vill vi på Missionsgården Strandhem förstärka upp med ännu en utbildad kock eller kokerska. Vårt kök har en mångårig tradition med att servera god och vällagad mat som mättar allas magar. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

 

Skicka in din ansökan till Missionsgården Strandhem, Smålandsvägen 48, 286 35 Örkelljunga eller info@strandhem.nu före den 25 januari. För mer information eller frågor ring Tomas Nilsson på 0435 50077 eller 070 374 22 67.