Seniorakademin

Datum/Tid
Datum: 2021-10-18 -2021-10-22
Tid: Hela dagen


Kristen motkultur

Välkommen till Seniorakademin – en kurs för dig som är i åldern 50+ och vill gå bibelskola en vecka tillsammans med deltagarna på Strandhems bibel- och lärjungaskola!

Temat för veckan Kristen motkultur. Undervisningen under veckan kommer handla om kristet lärjungaskap på olika områden av livet, där det ibland går i kollision med majoritetskulturen. Vi kommer dela erfarenheter och rustas kring att vara kreativ minoritet. Vi kommer dels ha undervisning utifrån några teman, tex stress och livsval och Tjäna pengar, tjäna Gud. En av dagarna blir det bibelstudium utifrån Daniels bok, där vi får se hur Daniel och hans vänner handlade och hur Gud var med de i livets svåra omständigheter och val. På onsdagen kommer vi besöka konstutställning och se exempel på den kultur vi lever i.

Talare från Strandhems Bibel- & lärjungaskola:
Owe Johansson
Daniel Lyckander
Benedikte Madvig Nilsson
Birgitte Olsen
Jens Wallin

Lokaler och övernattning

Undervisningen sker i Sjökronas sal som är en mycket bra föreläsningssal och utrustad med hörslinga. Dessutom kan vi erbjuda logement med hög standard och egen toalett på rummen. Givetvis kan man välja att bo hemma men vi rekommenderar varmt att många väljer helpensionsalternativet. Alla deltagare deltar under måltiderna som är en viktig del i gemenskapen. Dessutom anordnas morgonbön och aftonbön och några kvällsaktiviteter för alla som vill vara med.

Priser

Kursavgift: 600 kr. (Om man har svag ekonomi kan vi göra avdrag på denna kostnad)

Deltagare med eget boende betalar för förmiddagsfika, middag och eftermiddagsfika måndag till fredag: 850 kr+ kursavgift

Deltagare som önskar övernattning och helpension: frukost, förmiddagsfika, middag, eftermiddagsfika, kvällsmat och kvällskaffe, måndag kl. 8.30 till fredag kl. 16.00: 2300 kr+ kursavgift

Ansök före 11 oktober eller så länge det finns plats. Kursen har 25 platser.

Eftersom samtal och relationer är det unika och den stora vinsten med Seniorakademin önskar vi att deltagarna finns med under hela veckan. Om man har för avsikt att inte delta alla fem dagarna ber vi er meddela det i samband med anmälningen. Vi förbehåller oss rätten att ge de begränsade platserna till deltagare med avsikt att delta fullt ut.

Kursansvarig: Daniel Lyckander, e-post: daniel.lyckander@strandhem.nu , Tel: 0732-01 46 70

Bokning

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kontakta oss

Email: info@strandhem.nu

Tel: 0435-500 77

Address:
Missionsgården Strandhem
Smålandsvägen 48
SE-286 35 Örkelljunga