Johanna Ekström som avslutat året som deltagare på Strandhems bibel- och lärjungaskola berättar vad året har betytt för henne:

Året på Strandhem har för mig varit en resa som gått långt över mina förväntningar. Jag kom dit, taggad på att få lära mig mer om Gud och träffa kompisar. Men året har fått bli ännu mer än så.

Dels så har gemenskapen i klassen fått bli ett starkt vittnesbörd som visat på Guds kärlek. Att få vara, växa och blomma ut i en så inkluderande, kärleksfull gemenskap har varit stort för mig.

Men framför allt har året varit en resa som har förflyttat min relation till Gud från min hjärna till mitt hjärta. Jag tror jag hade en lite skev, förminskad bild av vem Gud är när jag kom till Strandhem. Jag hade svårt att förstå att Han skulle vilja ha en relation till just mig, och ofta kunde jag få för mig att Gud var besviken på mig och att jag är otillräcklig. Och fastän jag hört om vad nåd är i hela mitt liv så har det på något sätt ändå inte landat i mig förrän jag gick bibelskola. Att finna både vilan och ivern i min relation till Gud och få insikt i hjärtat om hans kärlek har varit avgörande för mig och dessutom har det fått forma relationen till mig själv och andra människor på ett så positivt sätt.

Jag kom till Strandhem hungrig på Gud men kommer hem så mycket hungrigare.

Johanna Ekström, Hässleholm

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.