Kära Strandhemsvänner!

---

Nu stärker vi arbetsmiljö och trivsel

God mat på bordet kräver sina förutsättningar. Nu är kökssatsningen färdig.

Framöver kommer frys- och torrvaror inte hänvisas till källaren längre. Tunga varor kommer inte bäras upp och ner i trapporna längre. Med ett nytt varuintag samt  frysrum och torrförråd på markplan har arbetsmiljön fått ett ordentligt lyft. 

Nästa projekt som pågår just nu är att lyfta elevboendet i Backebo. Med årets stora klass ser vi behov av ett större allrum samt uppdatering av det slitna köket. Vi hoppas att det ska stå klart när klassen kommer hem från Israel.

 

---

Mission i Det heliga landet

Berätta om Jesus i det land där Jesus själv vandrade, det är elevernas uppdrag under årets missionsresa.

Just nu är bibelskolans elever i Israel. Tillsammans med en rad olika organisationer som är verksamma i landet får de både en gedigen studieresa och rika möjligheter till att genom ord och tjänande handlingar bidra till missionen bland judar och muslimer. Läs om deras resa på bloggen här. 

Under våren kommer vi gärna ut till församlingar och berättar om missionen. Boka datum med Daniel Engelbrekt innan 10 december. 

 

 

---

Kalkonmiddag och julbord

Njut av hösten och julens smaker! Boka bord på Strandhem.

Kalkonmiddag 10/11 kl 12.30. Anna-Karin och Rune Persson är värdar och Bertil Kronstål delar sång och tal.

Julbord serveras 2,3,8 och 9 december. Läs mer om värdgrupper och tider i vår kalender

---

Välkommen till ett stort nyårsläger

Vid årsskiftet kommer ELU och Credo samköra sitt nyårsläger och har valt att förlägga det till Strandhem.

Temat är: Passion for People. Vi ser fram emot ett stort läger där varje lite vrå utnyttjas och Jesusglädje fyller varje hjärta med passion för sanning och mission. Lägret är möjligt att genomföra med hjälp av många volontärer och Solängsskolans lokaler. Läs mer här. 

---

Ert stöd gör skillnad

Vi kunde fortsatt och gjort detta utskick mycket längre: Barndagen med 70 barn förra helgen. Plusläger som avslutning på höstlovet kommande helg. Detta sker tack vara ideella ledarinsatser och skänkta pengar. Stort tack för att ni bidrar!

PlusGiro: 36 98 24-8
BankGiro: 794-8110

Swish: 123 073 02 91

Jesus sa till sina lärjungar: "Skörden är stor, men arbetarna är få. Be därför skördens Herre att han skickar ut arbetare till sin skörd." (Luk 10:2) Direkt efter uppmaningen om bön sa han: "Gå! Se, jag sänder er som lamm in bland vargar." När motståndet samlar sig som vargar runt vårt missionsarbete på Strandhem behöver vi både er förbön - och samla alla er som lyssnar på Jesus uppmaning och som vågar ta en ledarroll på t.ex. ett läger. Den som vågar kommer se att Jesus håller sina löften. Vi har en skörd att bärga och vi behöver hjälpas åt! Skördens Herre är full av nåd och kärlek och längtar så efter att få beröra oss och vårt land med evangeliet. 

Varma hälsningar från Strandhem genom Daniel Engelbrekt