---

Lägerdag och vardag

I vår har det varit flera läger för barn och ungdomar. Helgmys i slutet av mars för klass 4 - 6 följdes av en barnlägerdag för de lite yngre barnen strax före påsk. Tack till Eket-föreningen som ledde den. Under påsken arrangerade ELU ungdomsläger då ca 120 ungdomar firade påsk på Strandhem.

Nu har vi öppnat slussarna till sommarens läger så nu är det möjligt att anmäla sig, sprid gärna denna information. Vecka 29 och 30 är det barnläger och vecka 31 PLUS-läger.

Annars är vardagen ungefär som vanligt, Bibelskolan har bara fem veckor kvar, Missionsakademin är här ibland liksom Bibeldagarna (nästa är på tisdag 24/5). För några veckor sedan var det arbetsdag då några stycken var här och gjorde vårfint - tack till er som kom!

De utmaningar vi har i vardagen är bland annat vår personalsituation. I köket har nu Anita slutat och Ida är sjukskriven. Det har löst sig genom att vi fått hjälp från en kille från Ukraina som vi hoppas växer in i en roll här på gården. Vi har också en duktig tjej som kommer att hoppa in och som vi hoppas kunna erbjuda jobb i framtiden.. 

Generellt efterfrågar vi volontärer med engagemang och intresse för Strandhem - kontakta Tomas för diskussion om mindre eller större ansvarsuppgift.

---

I väntan på loppis

Äntligen är det dags för loppis igen, denna återkommande folkfest, som inbjuder besökare från när och fjärran. Lördagen den 7 maj klipps bandet och köpare av alla de slag inbjuds att mingla bland borden, umgås med vänner, återse gamla bekantskaper, äta den traditionella loppismenyn, eller kanske avnjuta en korv eller hamburgare eller varför inte ta en fika. Varmt välkomna!

 

---

Ni är många…

…som ger större eller mindre gåvor regelbundet till Strandhem. Varmt, varmt tack, det är avgörande för att vi ska kunna fortsätta med våra viktiga verksamheter. Allt från barn- och konfirmationsläger till Bibelskola och Missionsakademin behöver regelbundet stöd.

Efter pandemin har ekonomin ännu inte normaliserats. De intäkter som vi tidigare fick in från boende, middagsbjudningar, catering osv. är ännu inte uppe i samma nivå som tidigare och därför behöver vi fortsatt ditt regelbundna stöd. Och nu närmar sig sommaren, som alltid är ekonomiskt utmanande, så tänk gärna på Strandhem!

---

Våren fortsätter…

 

........och du är alltid varmt välkommen att hälsa på, särskilt till Loppis den 7 maj..

..och nu är vår parkering på väg att färdigställas testa gärna den. Tack alla ni som gjort detta möjligt, Sven-Gunnar, Erland, Jan, Jan-Olof, Rune ..... med flera.

Det finns fortfarande platser kvar till höstens Bibelskola och så även på Missionsakademin. Välkomna med er ansökan.

 

---

Guds nåd varar 

Jag vill upphöja dig, min Gud och kung, och lova ditt namn för alltid och för evigt.

Jag vill lova dig varje dag och prisa ditt namn för alltid och för evigt.

Stor är Herren och högt prisad, hans storhet är ofattbar.

Släkte efter släkte prisar dina verk och förkunnar dina väldiga gärningar.

Ditt majestäts härlighet och ära och dina underbara verk vill jag begrunda.

Dina väldiga gärningars makt ska man tala om, och din storhet ska jag förkunna.

Man ska ropa ut ryktet om din stora godhet och jubla över din rättfärdighet.

Ps 145:1-7

 

 

---
---

Plus Giro: 36 98 24-8

Bank Giro: 794-8110

Swish nummer för gåvor: 123 265 57 02

Vårvinter hälsning från oss på Strandhem genom Ingvar o Tomas

---