---

Julmat till många

 I år kändes det verkligen som att ni längtat efter Strandhems julbord. Det har varit hårt tryck och när vi nu summerar så ser vi att det blev över 900 personer som tog för sig av det som vanligt välsmakande julbordet. Som vanligt var det strykande åtgång av sill, köttbullar, julskinka, gröt och allt annat som bordet dignade av. Stort tack till personal och volontärer för ert engagemang för att hålla en hög kvalitet.

Hösten har annars bjudit på fler tillfällen med mat, inte minst kalkonmiddagen den 12 november blev uppskattad och lyckad.

Under hösten har tidigare avbrutna verksamheter kommit igång igen som till exempel bibeldagar, bjudningar, minnesstunder, konfirmandhelger, föreningshelger osv. 

 

---

Ännu en termin

 

Både Bibelskolan och Missionsakademin har nu avverkat ännu en termin. Vi är glada att hösten kunnat genomföras på vanligt sätt genom klassrumsundervisning. Även om digitala verktyg kan ha sina fördelar så är det ingen tvekan om att personliga möten är oslagbart. 

Bibelskolan har ju också kunnat genomföra sin resa till Spanien som planerat. Följ gärna dem på deras Instagram [strandhemsbibelskola] och ta del av både deras resa och “livet på Bibelskolan”.

 

 

---

 Nyårslägret

ELU planerade att tillsammans med Credo och Strandhem genomföra ett stort ungdomsläger vid nyår under temat Kom och se. På grund av FHMs nya riktlinjer kommer lägret istället att genomföras på fem olika ställen, varav Strandhem är ett. Vi hoppas och ber att det tas emot väl av ungdomarna och, framför allt, att evangeliet om Jesus, världens Frälsare, ändå ska nå ut. Läs mer på lägrets hemsida http://www.elungdom.se/passionforpeople/.

 I skrivande stund har vi blivit tvingade till att ställa in även de mindre lägren på Strandhem och på alla gårdarna på grund av de nya rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten

 

---

Flitiga givare och trogna arbetare

Det är såå värdefullt att ha alla er Strandhemsvänner bakom oss. Även 2021 har varit utmanande för Strandhem när det gäller ekonomin, det har vi berättat om förr, men vi är så tacksamma för att ni har fortsatt och fortsätter att stödja Strandhem. Särskilt nu i juletid, när gåvor köps och klappar skickas, så hoppas vi att Strandhem även i år får en julgåva från dig. Tack, tack!! 

Och tack alla ni som engagerat er i uppgifter på Strandhem, allt från en engångsinsats till regelbundna insatser varje vecka, stort, stort tack, Gud välsigne er! Du där ute, som läser detta och som känner att du skulle vilja göra något konkret, ta gärna kontakt med oss så hittar vi uppgiften som passar dig, det skulle vara så värdefullt för Strandhem. 

Inte minst vill vi också uppmärksamma vår personal, vi är så glada för er, för ert engagemang för Strandhem och för det sätt ni gör verklig skillnad för alla som besöker Strandhem och tar del av verksamheten. Guds välsignelse till er!

 

 

---

En riktigt god jul

Till sist vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med ett par verser ur Lova Herren 99. 

 

 

Tillbedjande jag skådar dej Gud och mänska sann!

Du i ditt ord mej bådar allt gott du vill och kan.

Så ringa, dock så mäktig, så liten, dock så stor,

från himlen hög och präktig du kom och bland oss bor.

 

O kom, jag har upplåtit mitt hjärtas dörr för dej,

du som mig allt förlåtit, med Gud försonat mig!

Kom, Jesus, nu att gästa här i mitt hjärtas hus,

kom att din brud dig fästa i nåd, i tro, i ljus!

 

---
---

Plus Giro: 36 98 24-8

Bank Giro: 794-8110

Swish nummer för gåvor: 123 265 57 02

Jul och Nyårshälsning från oss på Strandhem genom Ingvar o Tomas

---