---

Mångas gåvor är avgörande

Det har varit en ganska annorlunda sommar vi fått uppleva i år. Visst har vi fått ha konfirmandläger, barnläger Plusläger i sommar, men inte så stora grupper som under de senaste åren. Helgläger med stora antal besökare har uteblivit. Det har inneburit att intäkterna har uteblivit, men Gud har ändå försett oss med intäkter från alla er Strandhemsvänner. Ett stort Tack till er alla, alla gåvor små som stora är välkomna.

---

Kära Strandhemsvänner

Ni har ju inte hört något från oss på länge och det är dåligt av oss. Vi ska försöka bättra oss! I slutet på sommaren har vi glatt oss åt att grupper kommit tillbaka, vi har kunnat genomföra våra planerade barnläger, vi har sett externa grupper återkomma, bibelskolklassen fått rota sig på gården, vår nya högskolekurs Missionsakademin har rullat igång.

Samtidigt som vi gläds åt detta är ju inget som det tidigare varit, inget PULS-läger med hundratals unga, inga stora externa grupper, ingen höstauktion, ingen kalkonmiddag, och hur gör vi med Julborden när restriktionerna skärps och vi måste fundera ännu en gång

---

Läger för fotbollsentusiaster och "friluftsdiggare"

Många bollar i luften hade vi på vårt fotbollsläger några härliga sensommardagar på på Strandhem. Fotboll varvat med god undervisning, god mat och god kamratskap. Tack alla engagerade barn o ledare.  

Helgen före detta samlades en skara ungdomar som spikade och hamrade. Vindskyddet kom upp i rasande takt och att övernatta i naturen blev en ny upplevelse för många. Tack ni som hjälpte till med detta.

 

---

Finns det frivilliga för att snygga upp på gården?

Även i höst behöver vi räfsa och ”höststäda” på Strandhem, fortfarande sitter det löv kvar på träden men i slutet eller mitten på nov tror jag att det mesta fallit av. Då är tiden mogen att kalla in er alla som vill och orkar. För att minimera smitta ska vi servera mat ute i det fria. Vi återkommer med datum.

 

 

---

Tack för era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Den som bor i den Högstes skydd

och vilar i den Väldiges skugga

han säger: "Herren är min tillflykt och min borg

min Gud som jag förtröstar på"

Ps: 91:1-2

 

Oktoberhälsning från alla oss på Strandhem, genom Tomas

---