---

"Jesus är min Kung"

Vi ser med tacksamhet tillbaka på ELUs nyårsläger Passion for People: Kungen. Lägrets fokus var Jesus som kung och samlade 350 ungdomar under fem dygn på Strandhem. En deltagare uttryckte så  här efter lägret: "Ingen annan än Gud har så mycket makt. Jag vet verkligen att Jesus är min kung och det är han som har makten över allt och jag vill fortsätta leva med honom hela livet ut. Fantastiskt att dela det med så många andra."

---

Glädje i arbetet

Gårdens arbete hade aldrig fungerat utan alla frivilliginsatser. Läs om hur Siw och Lennart upplever dagarna på gården. Fler är välkomna att dela glädjen i det meningsfulla arbetet!

---

Levande och verksamt...

… så beskrivs Guds Ord i Hebreerbrevet. Vårens Seniorakademi kommer handla om bibelsyn. Varmt välkommen (seniorer) till att gå en kursvecka tillsammans med Strandhems Bibel- & lärjungaskola. Medverkar gör, utöver lärare från bibelskolan, Mattias Lindström och Fredrik Hector. Datum: 9-13 mars. Anmäl dig här.

---

Kära återseenden

Utvalda årskurser från bibelskolan är välkomna på återträff: läsåren 18/19, 17/18, 16/17, 14/15, 09/10, 94/95 och 79. Välkommen till en festkväll på Strandhem den 18 april 2020 med många minnen, gamla vänner och god mat! Information och anmälan.

 

---

Kommande program

27/2 bibeldag Daniel Ringdahl: ”När trosvissheten känns långt borta”. Strandhems Bibel- och lärjungaskola berättar om sin missionsresa. Mässa, Mats Giselsson.

24/3 bibeldag Anders O Johansson: ”Profeten Amos budskap/Jesus möter människor”. Eftermiddagen med Maggan och Anders O Johansson ”Hannas hus" och ”Mission i Malmö”. Mässa, Anders O Johansson

26/3 föreläsning med Mats Selander

4/4 barnlägerdag med möjlighet för föräldrar till föreläsning av Sofia Ödman om Hemmakyrka

17/4-18/4 arbetsdagar på strandhem

---

Tack för era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Din rättfärdighet
är som väldiga berg,
dina domar
som det stora havsdjupet.

Ps 36:7

 

Varma januarihälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---