---

Kärleksfull atmosfär

Vi ser med tacksamhet tillbaka på höstens seniorakademi. Det var en givande vecka kring ämnet Vad är det att vara människa?. En av seniorerna sammanfattade sina intryck från veckan med att det var "god undervisning, god gemenskap, god atmosfär (kärleksfull)!" En reflektion från en av deltagarna på Bibel- & lärjungaskolan av samtalen mellan generationer var att "man brottas ofta med väldigt liknande problem och synder."

---

Engagemang och givarglädje

Höstauktionen inbringade 112 000 kronor och gav glada vinnare och givare. Tack till alla som gjorde dagen möjlig med förberedelser och tack till er som kom!

---

I Jesus och apostlarnas fotspår

Just nu flyger Strandhems Bibel- & lärjungaskola iväg till Främre Asien. De kommer vara iväg på en tre veckor lång missionsresa i Främre Asien och Israel. Följ gärna klassen via resebloggen som du kan klicka dig vidare till här och be att Gud välsignar klassen och alla de möter.

---

Bibeldag

Höstens sista bibeldag är 20 november. Den innehåller föredrag av Göran Giselsson: ”På samma gång syndare och rättfärdig. Aspekter av roseniansk och luthersk teologi”. Det blir också föredrag av Gösta Imberg om Lina Sandell: “En dag i sender” varvat med gemensamma sånger av Lina Sandell. Mässa, Magnus Hagström. Välkomna!

 

---

Kransbindning

Välkommen till gemenskap, kransbindning och andakt på Strandhem 21 november, kl 18! Med blomsterdekoratör Regina Nilsson. Anmälan och information.

 

---

Kommande program

Tack för era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

När min kropp och mitt hjärta
ger upp,
är Gud mitt hjärtas klippa
och min lott för evigt.

Ps 73:26

 

Varma oktoberhälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---