---

Fotbollspremiär

För första har vi haft ett fotbollsläger på Strandhem. Barnen fick mycket tid för fotboll i skiftande väderlek. Temat var 'Starka tillsammans' och undervisningen utgick bland annat från liknelsen om vinträdet. Tack till alla barn och ledare som deltog!

---

Auktion på lördag

På lördag 5/10 är det dags för Strandhems höstauktion. Programmet pågår 13.30-17. Under eftermiddagen kommer dragningen av Strandhems sommarlotteri äga rum.

---

Varför Lutheran?

Det är frågan som Magnus Perssons föredrag på bibeldagen 16 oktober utgår från. Under eftermiddagen blir det sångprogram med Jonas Engström och Malin Olofsson. Bibeldagen avslutas med mässa som leds av Magnus Hagström. Anmäl dig här. Välkommen!

---

Dags att göra höstfint!

Varmt välkommen till arbetsdagar 25-26 oktober! Nu börjar en ny säsong och vi får samlas för att hålla gården i ordning. Läs vaktmästarnas hälsning för att se hur du kan vara med!

 

---

Höjdpunkter

Nya höjdpunkter för barnen väntar på höstlovet. Den 26 oktober är det dags för nästa barnlägerdag. Temat för dagen är 'Använd av Gud'. Barn från f-klass till åk 6 är välkomna!

Plusläger blir det  27/10-29/10 för dig som går åk 7-8. Temat är 'Att våga vara kristen'.

 

---

Flax på Strandhem

Välkomna till en traditionell Mårtensmiddag fredagen den 8 november kl. 12.30. Värdar är Gudrun och Per Ringdahl. Det blir sång och musik med Maria och Olof Ringdahl. Klicka här för att komma till anmälan.

 

Tack för era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Du bönhör oss i rättfärdighet
med förunderliga gärningar,
du vår frälsnings Gud,
du tillflykt för jordens alla ändar
och för havet i fjärran.

Ps 65:6

 

Varma septemberhälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---