---

Puls för Kristus och mission

På Strandhem den 7-11 augusti samlades ungdomar, unga vuxna och många andra till Puls, ELUs
stora sommarläger och konferens. Temat för i år var 100% Kristus och det var ett särskilt fokus på Kristus och Mission. Stort tack till alla som gjorde lägret möjligt, med arbete innan, under och efter att deltagarna åkt hem!

---

Start för lärjungaträning och bibelfördjupning

I år är det 23 deltagare på Strandhems Bibel- & lärjungaskola som kommer från olika delar av landet för att fördjupas i bibelordet och formas som lärjungar till Jesus. Här kan du se vad de heter. Hör gärna av dig till Magnus.hagstrom@strandhem.nu om du vill stå med som förebedjare och få mer kontinuerlig information under året.

---

Skapelsen och glädjen

Det är rubriken för höstens första bibeldag på Strandhem 18/9. Medverkar gör Carl-Magnus Adrian med föredrag och leder mässan. Det blir också en sångsamling av Mats Lunnergård. Anmäl dig här. Välkommen!

---

Bön i fokus

Höstens tema för kvällsbibelskolan är bön. Här ser du programmet för terminen. Lärjungarna efterfrågade vägledning: ”Herre, lär oss att be…” och Jesus svarade på deras bön. Bön är något som Jesus vill lära oss. Första tillfället är på tisdag 10/9. Välkommen med din anmälan via hemsidan!

 

---

Vad är det att vara människa?

Vi vill under höstens seniorakademi lyfta några viktiga frågor vad gäller synen på vad det är att vara människa och kristen i dag. Här är programmet i sin helhet. Välkommen med din ansökan - först till kvarn!

 

---

Kalenderkoll

Tack för era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Hos Gud är min frälsning
och min ära,
i Gud är min starka klippa,
min tillflykt.

Ps 62:8

 

Varma sensommarhälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---