---

Loppis drog mycket folk och intäkter

Många trotsade regnet och fick en härlig dag på Strandhems loppis 4 maj. Ett stort tack till alla som hjälpt till med förberedelser och under dagen! Intäkterna för dagen uppgick till hela 212 000 kr!

---

Ny Daniel på bibel- och lärjungaskolan

Bibelskolan förstärks med en ny lärare från och med höstterminen. Vi hälsar Daniel Hjort välkommen i lärarlaget för bibelskolan!

Daniel är präst i EFS och teologie doktor i Nya testamentet.

Läs mer om Daniel här!

---

Evangeliet till Borås, Vittsjö och Markaryd

Förra veckan delade bibelskoleklassen upp sig och åkte till Borås, Markaryd och Vittsjö för att på olika sätt nå ut med evangeliet tillsammans med lokala församlingar. Intill är en bild från pannkaksutdelning och samtal om Gud. Läs mer om Patriks upplevelse av veckan här.

 

---

Lekfull plats på gång

Det pågår ett arbete att göra i ordning en ny lekplats på Strandhem. Nu återstår bara att den fylls av lekande barn. Innan sommarlägren drar igång ska lekplatsen vara klar.

 

---

Fullt av barn och ungdomar

Lägren för barn och ungdomar avlöser varandra under sommaren på Strandhem. Först konfirmationsläger. Sedan barnläger. Det finns platser kvar till lägret 22-25 juli. Sedan avslutas lägersommaren med Puls som i år har temat 'Hundra procent Kristus'

---

Tack för era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Och medan han välsignade dem, lämnade han dem och lyftes upp till himlen. De tillbad honom och vände tillbaka till Jerusalem i stor glädje.

Luk 24:51-52

 

Varma majhälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---