---

Äntligen fina stolar! Tack!

De sista åren har stolarna i stora salen sett tråkiga ut. Tyget har varit så trasigt att stoppningen ramlat ut. Nu har de fått en rejäl uppfräschning med ny klädsel. De är som nya. Stort tack till er som gjort ett så fint jobb!

---

Missionsglädje på Seniorakademin

Vårens seniorakademi gick av stapeln i förra veckan. Det är en unik upplevelse där unga och seniorer gemensamt studerar, samtalar och ber tillsammans. Veckan handlade om hur vi kan missionera i Sverige idag. Bilden är från utflykten som gjordes till DBI (Danskt Bibel-Institut). Läs mer från veckan här.

---

Lediga tjänster till bibelskolan och köket

Vi söker en medarbetare (50%, eventuellt mer) till bibel- och lärjungaskolan som vill vara med och träna framtidens lärjungar genom att ge dem en fördjupad bibelkunskap och ett exempel att följa i vardagen. Läs gärna mer om tjänsten här och be för rekryteringen.

Till köket söker vi dig som gillar matlagning och inte är rädd för att lära dig hur ett storkök fungerar, tjänsten är på 50-80%, se mer information på hemsidan.

 

---

Vad händer på Strandhem

Våren på Strandhem har ett rikt och varierat program. Välkommen hit! För mer information och anmälan se hemsidan:

• 28 mars bjuder bibelskolan in till föreläsning med Mats Selander om "skäl att tro" och "relationen mellan kristen tro och vetenskap".

•  6 april barnlägerdag. F-klass - åk 6. "Fiska i Bibeln."

• 12-13 april. Arbetsdagar. Starttid båda dagarna kl 08.

•  18 april. Skärtorsdagsmässa kl 18.

•  20 april. Påskfest. Alla åldrar. med familjen Hagström. 

•  25 april Bibeldag. Talare: Daniel Ringdahl, "Petrus efter Jesu uppståndelse". Sångprogram: "Sånger i påsktiden". Seniorkören från Kristianstad. Mässa med Mats Giselsson.

•  4 maj Strandhems loppis och kvalitetsauktion. Start kl 09.30.

---

Kollektcirkulär

För att underlätta för mötesledare och gudstjänstvärdar i församlingar och föreningar har vi tagit fram ett kollektcirkulär att använda vid kollekt. Det finns som en nedladdningsbar PDF på hemsidan. Klicka här för att komma till den. Allt arbete på gården är beroende av ideella insatser och skänkta medel. Tack för era förböner och gåvor!

---

Här är fler sätt att ge:

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Därför är du stor, Herre Gud, för ingen är som du, och det finns ingen annan Gud än du efter allt vi har hört med våra öron.

2 Sam 7:22

 

Varma hälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---