---

Sportlovsläger

Barnlägret på sportlovet blev fullt. Bibelskolans deltagare var tillsammans med Birgitte Olsen ledare på lägret. Temat var Vit som snö. Ett av barnen uttryckte det såhär på lägrets avslutande samling "jag har fått vänner som jag hoppas blir kvar resten av livet".

---

Föreläsningsdag med Mats Selander

28 mars bjuder bibelskolan in till föreläsning med Mats Selander från Apologia - Centrum för kristen apologetik. Under dagen undervisar han om skäl att tro och relationen mellan kristen tro och vetenskap. För mer info och anmälan se hemsidan.

---

Strandhems bibeldagar

26 feb var det en välbesökt bibeldag med ett uppskattat program med Curt Westman och Lillemor Larsson. Missa inte att anmäla er till de två resterande för terminen, den 20/3 är temat "Mission här hemma" och den 25/4 är temat "Petrus efter Jesu uppståndelse".

 

---

Seniorakademin 11/3 - 15/3, platser kvar

Mission i Sverige 2019. Hur kan du och jag bidra till
missionsuppdraget hemma i Sverige, utan att prioritera ner utlandsmissionen? Vi vill under
vårens seniorakademi lyfta några viktiga frågor som gäller missionsuppdraget i Sverige.

Välkommen med din ansökan!

Här kan du se programmet för hela veckan.

---

Barnlägerdag 6/4

Den 6 april kommer nästa barnsatsning på Strandhem. Missa inte att anmäla er till barnlägerdag på hemsidan. Det är för alla som går i F-klass till årskurs 6. Temat kommer vara "Fiska i bibeln".

---

Kom ihåg Strandhem i era gåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Så säger Herren din återlösare, Israels Helige: Jag är Herren din Gud som lär dig vad nyttigt är, som leder dig på vägen du ska vandra.

Jes 48:17

 

Varma hälsningar från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---