---

Tack för året

Tack till alla er som gör Strandhem möjligt! Tack för alla era böner! Tack för alla praktiska insatser! Tack för alla gåvor! 

Nu vill vi önskar er alla en välsignad jul och ett gott nytt nådens år 2019!

---

Avtackning och rekrytering

Inför det nya året står vi inför flera förändringar i personalstyrkan.

Erik Hector slutar som vaktmästare och utbildar sig till socialpedagog. Matteus Sandell slutar som kock och ska studera teologi vid sidan av sitt arbete som evangelist i Helsingborg. Vi behöver därför en ny kock och en ny vaktmästare. Läs mer om tjänsterna här.

Daniel Engelbrekt slutar som lärare och kursföreståndare på bibelskolan för att börja som rektor på Solängskolan i Örkelljunga. Daniel Lyckander och Magnus Hagström kommer gå upp i tjänst och Magnus kommer gå in som tillförordnad kursföreståndare under vårterminen.

Samtidigt har Erik J Andersson, ELMs missionsledare, lämnat sin tjänst och arbetsgemenskapen på Strandhem.

Stort tack för era värdefulla insatser under dessa år på Strandhem!

---

Nyårsläger

Dagarna runt nyår, 29/12-2/1 kommer Strandhem fyllas till bredden av över 300 ungdomar. Det är ELUs och Credos nyårsläger 'Passion for People: Missio Dei' som går av stapeln. Mer information om lägret kan du hitta här. 

 

---

Vårens program

Vi ser fram emot vårens härliga program! Välkommen redan nu med din anmälan till bibeldag 23 januari med Alve Svensson, kvällsbibelskola under sex tisdagkvällar och seniorakademi i vecka 11. 

---

Kom ihåg Strandhem i era julgåvor och böner!

PlusGiro: 36 98 24-8

BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

Men ängeln sade: "Var inte rädda! Jag bär bud till er om en stor glädje för hela folket: I dag har en Frälsare fötts åt er i Davids stad. Han är Messias, Herren. Och detta är tecknet för er: Ni ska finna ett nyfött barn som är lindat och ligger i en krubba."

Luk 2:10-12

 

En god och välsignad julhelg från alla oss på Strandhem, genom Daniel Lyckander

 

---