---

Så mycket folk - och så många frivilliga insatser

Årets loppis och auktion blev en folkfest med flera hundra besökare och nöjda köpare. Dagen inbringade ett par hundra tusen kronor och är verkligen ett gott tillskott till Strandhems verksamhet. Bakom arrangemanget fanns nästan 70 volontärer som hjälpte till under en hängiven kommittés tydliga ledning. Under hela året har saker samlats in och förvarats. Stort tack till var och en som gör denna fantastiska insats!

---

Vårstädning med många unga krafter

Inför våren var Strandhem i behov av en ordentlig städning i hela parken. Sista helgen i april slöt 45 personer upp och högg i med liv och lust. Arbetsgemenskapen stärkte både vänskapsband och känslan för Strandhem. Speciellt glädjande var att flertalet av deltagarna var ungdomar från trakten. Se vårt album från dagen på Strandhems facebooksida.

---

Vad har året på bibelskolan betytt för dig?

Johannes: Jag har fått börja om med Gud. Han har byggt upp mig på nytt och jag har fått en stark tro.

Jakob: Jag har fått utvecklas i relation till Jesus. Kunskapen från Bibeln har inte stannat där utan fått användas. 

Hanna: Själavården har förändrat mig. Nu är jag redo att gå vidare efter att ha fått en grund att bygga mitt liv på. 

Jessica: Nu längtar jag efter ännu mer - livet med Bibeln slutar inte, det fortgår.

I denna vecka åker klassen ut på Sverigemissionsresa. En grupp hjälper till kring tältmötesveckan i Vittsjö. En grupp gör evangelisation i Markaryd med Pannkakskyrka på byns vårmarknad. En grupp samarbetar med en kyrka i förortsområde i Borås. Den 5 juni avslutas läsåret och vi har stor klass antagen till nästa läsår. 

---

Boka in sommarens läger

Välkomna till sommarens program på Strandhem.

Följ länkarna och läs mer om barnläger för årskurs F-5 i vecka 29 och 30 , Föräldraseminarium om barns sexualitet, Plusläger för årskurs 6-7 och Ungdomslägret Puls

Vi ser mycket fram emot sommarens många höjdpunkter.

 

---

Ekonomi och organisation är viktiga saker

Den 12 maj höll Strandhem årsmöte. Det är viktigt med årsmöte för att verksamheten ska fungera och vi är glada att se alla som visar sitt engagemang för detta.

Vi har ökat i omsättning i flera år och är nu upp mot 10 miljoner. Under 2017 gjorde vi ett minus på 500 tusen kronor. Vi har stora ambitioner för bibelskola, läger och kurser och vi ser att Gud välsignar Strandhems besökare. Tack vara frivilliga gåvor har vi en stor anläggning och flera anställda. Detta behöver bäras av generösa gåvor vid sidan av andra intäkter även i framtiden. Glöm inte Strandhem i era böner och gåvor!

Vår nuvarande ordförande i styrelsen är Simon Ek från Lund (på bilden i full färd med fasadtvättning på Strandhem). Nytillkommen i styrelsen vid årsmötet blev Jörgen Nilsson från Hässleholm. En förteckning över styrelsen kommer finnas på vår hemsida efter det konstituerande sammanträdet. 

PlusGiro: 36 98 24-8
BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

"Men du, o Gud som gör vår Jord
så skön i sommarns stunder:
Giv att jag aktar främst ditt ord
och dina nådesunder.
Allt kött är hö
och blomstren dö
och tiden allt fördriver,
blott Herrens ord förbliver."

(Svensk sommarpsalm: En vänlig grönskas rika dräkt, vers 3)

---

Så hanterar Strandhem dina uppgifter

Ja vi vet, det är lite tröttsamt med dessa meddelanden om den nya datalagen. Så direkt till poängen: Som du förstår så har vi din e-postadress. Vi använder den enbart till att skicka ut dessa meddelanden om vad som händer på Strandhem. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar användardata? Vill du inte längre prenumerera kan du avsluta din prenumeration genom att klicka på länken längst ned i detta mail.

---