---

Ansökningstider är bönetider

28 deltagare började på bibelskolan i höstas. Det har varit ett år med stor klass och god frukt i elevernas liv. Ett år på bibelskola betyder otroligt mycket för de prioriteringar man gör senare i livet. Glädjande nog så har vi fått in många ansökningar även till nästa års kurs - men ännu har vi några platser kvar.

Nu ber vi om rätt antal elever med goda motiv inför året - och att årets klass ska får fortsätta sina liv väl rustade. 

---

Loppis i stort format, 5 maj

Välbesökt fyndande med många glada miner. 

Den 5 maj kommer tälten återigen digna av loppisfynd och auktionen innehålla många vackra saker. 

Repet släpps och kommersen börjar kl 9.30. 

Kvalitetsauktionen startar kl. 10.30

På plats finns också försäljning av mat, korv, glass, godis, bröd och blommor. Lunch serveras från kl 11.30  i huvudbyggnaden.

Under veckan får man gärna komma och lämna saker till försäljning. Under fredag fram till kl. 14 är den lämpligaste tiden att ta emot saker.

 

---

Öppna föreläsningar med Mats Selander

Mats Selander kan som få andra pejla djupen i vår samtid genom att se de bakomliggande ideologierna och därmed vad som händer när vi blint följer dem. Hur förhåller detta sig till kristen tro?

Under två dagar, 3-4 maj bemöter han vår tids individualism och felaktiga föreställning om att tro och vetenskap står i motsats till varandra. Varmt välkommen att besöka bibelskolan vid dessa öppna föreläsningar som du kan läsa mer om här. 

---

Boka in sommarens läger

Välkomna till sommarens program på Strandhem.

Följ länkarna och läs mer om barnläger för årskurs F-5 i vecka 29 och 30 , Föräldraseminarium om barns sexualitet, Plusläger för årskurs 6-7 och Ungdomslägret Puls

Vi ser mycket fram emot sommarens många höjdpunkter.

 

---

Nåden är gratis men inte läger och mat

Sommar och sol är gratis, liksom det fantastiska budskapet om Jesus. Men sommarens barn-, konfirmand- och ungdomsläger kostar mycket att genomföra. Inför sommarens satsar vi på det som är allra viktigast för oss: att barn och unga ska få positiva upplevelser och lära känna Jesus. Detta kan vi göra om många delar visionen och vill bidra med gåvor.

PlusGiro: 36 98 24-8
BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---

"Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud, utan att han har älskat oss och sänt sin Son till försoning för våra synder."

1 Joh 4:10

---