---

Varma vinterhälsningar till alla Strandhems vänner. 

 

---

Öppnar föreläsningar men intressanta ämne.

Under våren har bibelskolan en del gästföreläsare som vi gärna delar med oss av. Välkomna till öppna föreläsningar! 

28 februari - Peter Halldorf

Peter är en av de mest produktiva svenska kristna författarna. Han är en frikyrkopastor som gripits av den andliga vägledningen som finns i kyrkans historia, ökenfäderna och varit ledare för kommunitet på Bjärka Säby i Östergötland. Läs om programmet här.

 25-26 april - Apologetikdagar med Stefan Gustavsson

Stefans vision är att bygga en apologetisk kultur i svenska kyrkor. Apologetik handlar om försvar för den kristna tron och med sin tydliga framställningsform lyckas Stefan utmana och utrusta sina åhörare till att med frimodighet bekänna sin tro och arbetar för att fler ska få möta Jesus. Läs mer om programmet här.

 

---

På väg mot uppståndelsen!

Välkommen att fira påskafton 14:30–21:00 tillsammans på Strandhem. En eftermiddag och kväll fylld av undervisning, lek, gemenskap, aktiviteter, sång (tillsammans med Kerstin och Erik Högstrand) och god mat från Strandhems kök. För alla åldrar, men godisäggen reserveras för dem under 15 år. Värdar: Erik och Maggan Andersson. Anmäl dig här.

 

---

Program för seniorer och daglediga

Vårens Seniorakademi handlar om Apostlägärningarna, Guds gärningar och våra. En av lärarna är Eskil Hofverberg. Läs här om Seniorakdemin 

Nya Bibeldagar har redan samlat fullt hus en gång i vår men tre datum kvarstår. Nästa samling är 15 februari då Birger Grunditz talar om "Kristus i Skrifterna" och bibelskolan berättar om missionen i Israel. Läs här om Nya bibeldagar

---

Nyårslägtret: Välsignelse i nytt stort format

Att vi skulle kunna ha 350 nyårslägerdeltagare i fem dagar på Strandhem, att alla skulle få mat, boende, varmvatten att duscha i, ett personligt bemötande och god undervisning var inte självklart. När Credo och ELU arrangerade gemensamt nyårsläger fick vi tänja på gränserna och se att det gick hur bra som helst. Allt var noggrant planerat och med hjälp av många volontärer i köket och en stor ledarstab blev resultat över förväntat. Det var helt klart välsignat av Gud! Stort tack till alla som hjälpt till och som bett för lägret!

Såhär sa några deltagare:

"Undervisningen har styrkt min tro väldigt mycket, gjort att jag blir mer påfyllt av Gud och taggad till att ta in honom i min vardag amen! Lovsången har också vart sjukt najs!"

"Jag har levt ett dubbelliv hemma innan men efter undervisningen om det så vill jag bättra mig och inte leva på det sättet. Jag känner att jag har lärt mig mer pga undervisningen. Mer klarhet i min tro."

"Undervisningen har tagit upp grejer som jag har stor nytta av i min vardag. Den har oxå hjälpt mig att se både till mina medmänniskor mer. Men oxå till Jesus på ett djupare sätt."

---

Känner du till förutsättningarna?

I vår drar Strandhems styrelse igång en informationskampanj om vad som skapar förutsättningarna för verksamheten på Strandhem. Det är ett Guds under att så mycket kan bäras av så få - och att vinsten är så hög i förhållande till insatsen. Läs mer i denna folder.

Dina gåva till Strandhem är varmt välkommen och kommer användas på bästa sätt för att Jesus ska bli känd och Guds ord predikas för barn, unga och äldre. 

PlusGiro: 36 98 24-8
BankGiro: 794-8110

Swishnummer för gåvor: 123 265 57 02

---
---