2017 slutade och 2018 började tillsammans med 350 ungdomar på Strandhem. Detta år arrangerade Credo och ELU nyårsläger tillsammans och blev det största läger vi haft på Strandhem. Det var en stor utmaning för vår kapacitet men förbereddes med mycket planering och bön. Alla fick en sovplats, värme, god mat och många uttryckte en stor glädje efteråt över de fem  härliga lägerdagarna. Deltagarna gick i årskurs 9 upp till tredje året på gymnasiet och kom från hela landet.

Såhär uttryckte sig tre av deltagarna:

”Undervisningen: Den har tagit upp grejer som jag har stor nytta av i min vardag. Den har hjälpt mig att se mer till mina  medmänniskor  och till Jesus på ett djupare sätt.”

”Jättemycket. Känns som att jag blivit väldigt taggad på bön för andra och bli mer lik Jesus. Jag upplever en stark längtan efter mer bibel och Gud i min vardag”

”Jag tycker att lägret stärkt min tro. Jag har fått en större bild av hur stor, mäktig och god Gud är genom härlig lovsång och jättebra undervisning.”

Ingen fika utan kakor! Denna hemsida använder cookies.